Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...

Ενορχηστρωμένα και μεθοδικά γίνεται μια παγκόσμια πλύση εγκεφάλου για να επικρατήσει η μονομερής λογική της αλλοπαθητικής (ή συμβατικής) ιατρικής. Μέχρι τώρα οι εναλλακτικές θεραπευτικές μέθοδοι για πολλούς ανθρώπους ήταν το επόμενο στάδιο, οδηγούνταν σε αυτές μετά τα αδιέξοδα που συναντούσαν κατά την επαφή τους με τη κατεστημένη ιατρική, που ασφαλώς δεν έχει καμία σχέση με την έννοια του όρου όπως την ανέδειξε ο ηνίοχος Ιπποκράτης, μια ιατρική που πολλές φορές δεν είναι τίποτα περισσότερο από θλιβερή μαριονέτα των φαρμακευτικών καρτέλ.


Τα τελευταία δύο χρόνια, με αφορμή την «ψευτοπανδημία..» ενός «ψευτό-ιού…», η ανθρωπότητα διολισθαίνει με μεγάλη ταχύτητα σε επικίνδυνα μονοπάτια που οδηγούν σε απελπιστικά αδιέξοδα και τα οποία καταλήγουν σε ένα εφιαλτικό τέρμα.

Αυτή η παγκόσμια μεθόδευση για υποχρεωτικούς εmv-ολιασμούς από σκευάσματα που δεν είναι εmv-όλια και δεν έχουν να κάνουν με καμία ανοσοποίηση όπως θέλουν να τα πλασάρουν, εξυπηρετεί άλλους σκοπούς πέραν της επιστήμης και συνάδει με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης και της υλοποίησης της ατζέντας των επικυρίαρχων για την νέα κανονικότητα.

Κυρίως όμως μέσα από όλο αυτό τείνουμε να ξεχάσουμε πως η επιστήμη της ιατρικής, όπως εφαρμόστηκε τα τελευταία διακόσια χρόνια κυρίως στον δυτικό κόσμο, περιόρισε τον άνθρωπο σε ένα στενό και αδιάφορο βιολογικό πλαίσιο αδιαφορώντας για την ψυχική του υπόσταση, την δονητική του ταυτότητα, την παντού και πάντα παρούσα σύνδεση ύλης και πνεύματος, την επαφή με την ολότητα.

Οι εξουσιαστικοί μηχανισμοί με την κερδο-ιατρική που τους εκπροσωπεί επιχειρούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι ολόκληρο το σύμπαν δεν είναι τίποτα άλλο από ενέργεια σε διάφορα μήκη κύματος, που δονείται σε διαφορετικές συχνότητες. Οι υψηλότερες συχνότητες είναι καθαρό φως, οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας είναι απλώς διαφορετικές συχνότητες δόνησης, ακόμα και το φυσικό μας σώμα δεν είναι τίποτα άλλο από συμπιεσμένη ενέργεια.

Αυτό που βιώνουμε ως «θετικές» σκέψεις είναι ενεργειακά πρότυπα που είναι διαυγή και αραιά, ενώ τα ενεργειακά μοτίβα της «αρνητικής» σκέψης είναι πιο σκοτεινά και πυκνά (Δονητική Ιατρική, Richard Gerber, M.D.). Τα πάντα αποτελούν ένα ενιαίο πεδίο και ο άνθρωπος πρέπει να ευθυγραμμιστεί με την Μεγάλη δική του Επανασύνδεση και να αχρηστέψει την Μεγάλη Επανεκκίνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Πέραν της εmv-όλιο-ιατρικής, άλλες ιατρικές μέθοδοι όπως π.χ. η ομοιοπαθητική, ενισχύουν την ενεργειακή φύση του ανθρώπου για να μπορέσει να επέλθει ουσιαστική και αληθινή θεραπεία, η λήψη ενός φαρμάκου είναι μέρος μιας αλληλοσυσχέτισης δονήσεων, ενεργειακών πεδίων, νοητικής στάσης, πνευματικής σύνδεσης του ατόμου με την κοσμική πηγή, αγκαλιάσματος του φυσικού και ενεργειακού σώματος.


Σήμερα, φαίνεται πως “το φάντασμα στην μηχανή” (*υπονοείται ο ανθρώπινος νους που κινεί το σώμα αν το δούμε ως μια μηχανή. Όρος που έχει επικρατήσει από το βιβλίο Ένα Φάντασμα στη Μηχανή του Arthur Koestler), έχει ξεχαστεί βλέποντας μόνο την μηχανή.

Ο άνθρωπος σε μια κρίσιμη και μοναδική καμπή στην ιστορία του ή θα αναλάβει δράση ως επιτομή της αποστολής του ακυρώνοντας τα σενάρια που τον μετατρέπουν σε άψυχη μαριονέτα, ή θα καταλήξει ιστορική ανάμνηση, σε ένα ψηφιακό μέλλον ενός θνήσκοντος δυστοπικού κόσμου.

Αργύρης Καραβούλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου