Ή ΕΝΩΜΕΝΟΙ Ή ΧΑΜΕΝΟΙ...

Ζούμε σε ένα καθεστώς όπου έχει χαθεί κάθε ίχνος δημοκρατίας, κι εκεί που όλα έδειχναν πως είχε σταματήσει κάθε απόπειρα ανατροπής αυτού του καθεστώτος, το τελευταίο διάστημα κάτι αλλάζει, ο ελληνικός λαός συντονισμένα και ακηδεμόνευτα βγαίνει στους δρόμους διεκδικώντας την ελευθερία του, απαιτώντας την επαναφορά της δημοκρατίας που οι προδοτικές κυβερνήσεις του…, την στέρησαν.

Οι μέρες που βιώνουμε είναι οι πλέον επικίνδυνες, βλέπουμε πως με το πρόσχημα μιας κατασκευασμένης υγειονομικής κρίσης, χάνονται τα ελάχιστα ίχνη ελευθερίας, μετά και τον πλήρη οικονομικό αφανισμό της Ελλάδας και την υποδούλωσή της στο άρμα των παγκοσμιοποιητών μέσω της ψεύτικης χρεωκοπίας.

Διολισθαίνουμε σε έναν υγειονομικό μεσαίωνα όπου ο άνθρωπος μετατρέπεται στην απόλυτη μαριονέτα ανεγκέφαλων τεχνοκρατών που για να υπηρετήσουν σωστά την ατζέντα της νέας τάξης πραγμάτων έχουν σταθεί απέναντι σε μια ολόκληρη κοινωνία, καταστρέφοντας οικονομίες, καταστρέφοντας οικογένειες, καταστρέφοντας σχέσεις, φιλίες…

Παράλληλα, αυτή η ατζέντα ισοπεδώνει κάτω από την ερπύστρια του νέου ολοκληρωτισμού κάθε λογική φωνή που πάει κόντρα στον παραλογισμό, που αντιτείνει επιστημονικά επιχειρήματα και λογικά συμπεράσματα βάσει των οποίων θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από τις απάνθρωπες επιταγές της νέας αδυσώπητης ολιγαρχίας.

Μια ολιγαρχία που δεν διστάζει μπροστά και σε τίποτα για να πετύχει τον απάνθρωπο σχεδιασμό της, που είναι η υπαγωγή του ανθρώπου κάτω από την απόλυτη κυριαρχία των ψηφίων της τεχνητής νοημοσύνης. Τεχνητή νοημοσύνη που επιβάλλουν άνοες και απάνθρωποι παγκοσμιοποιητές, που επελαύνει κραδαίνοντας επιπλέον και την σύριγγα της υποταγής, στα χέρια.

Κάθε φωνή διαφορετική με επιχειρήματα και λουσμένη στο φως της λογικής και των επιστημονικών συμπερασμάτων δεν γίνεται αποδεκτή από τις διορισμένες από την κυβέρνηση επιτροπές των ειδικών, αυτές που αραδιάζουν καθημερινά μέτρα της νέας δυστοπίας, όλοι αυτοί οι θίασοι από την μια οι κυβερνητικοί και από την άλλη οι «ειδικοί», το μόνο που έχουν είναι η απόλυτη «συμπαράσταση…» των εξωνημένων ΜΜΕ.

Εκεί το σόου γίνεται τραγικό και κωμικό παράλληλα, τα θλιβερά ΜΜΕ με απόλυτα φασιστική νοοτροπία όχι μόνο δεν δίνουν βήμα διαλόγου σε άλλες απόψεις, αλλά αντίθετα τις σπιλώνουν, τις ψέγουν, τις κοροϊδεύουν, τις θάβουν, τις διακωμωδούν, πιστεύοντας πως μέσω της εμετικής τους προπαγάνδας θα πείσουν την μεγάλη μερίδα του κόσμου για την δήθεν αλήθειά τους.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος - αν θέλουμε να είμαστε πνευματικά όντα και να μην μετατραπούμε σε άβουλες μαριονέτες της νέας βαρβαρότητας -, από τον δρόμο της ανυπακοής, της ανατροπής, για να συνειδητοποιήσουν αυτά τα μίσθαρνα υποκείμενα πως τον τελευταίο λόγο δεν τον έχουμε πει ακόμα και έχουμε να πούμε πολλά….

Για να γίνει αυτό πρέπει επειγόντως να ενωθούμε, να σταματήσουμε να επικεντρωνόμαστε σε όλα αυτά που μας κρατούσαν σε ξεχωριστά στρατόπεδα και να βρεθούμε όλοι μαζί στο κοινό πεδίο μάχης γιατί ο εχθρός είναι ένας και είναι εναντίον όλων, αυτός δεν κάνει διακρίσεις απέναντί μας, ας μην του κάνουμε τη χάρη να διαχωριζόμαστε κι αυτός να οδεύει ταχύτατα προς τον θρίαμβο του ολοκληρωτισμού του.

Το επιβάλλουν οι καιροί, το απαιτεί η εποχή, είναι η απαραίτητη συνθήκη αν θέλουμε να βγούμε νικητές από αυτόν τον νέο Αρμαγεδώνα που θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να μην γίνουμε τα εξιλαστήρια θύματα της νέας τους επανεκκίνησης.
Πρέπει να ενωθούμε, να συνυπάρξουμε, να ενώσουμε τις πολλές και διαφορετικές δυνάμεις μας για να σταθούμε ως ένα σώμα και μια ψυχή απέναντι στον τύραννο και να του δείξουμε τα δικά μας όπλα για να τον βγάλουμε μια δια παντός εκτός μάχης και ζωής. 
Τα παραδείγματα από την ιστορία μας είναι λίαν διδακτικά για το τι καταφέρναμε πάντα όταν ενωνόμαστε, όποιος και να ήταν ο αντίπαλος, πάντα η σύμπνοια, η ομοψυχία, η ομόνοια, ο αλληλοσεβασμός, η αλληλοϋποστήριξη έκαναν τα θαύματά τους και μηδενίζαμε περσικές, οθωμανικές, γερμανοϊταλικές αυτοκρατορίες.

Επειδή σήμερα ο εχθρός είναι ένας και είναι απέναντι σε όλους ,να είμαστε σίγουροι πως αν εμείς οι Έλληνες γίνουμε και πάλι μια γροθιά, αυτό θα δράσει και θα επιδράσει καταλυτικά και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, παντού οι άνθρωποι που τάσσονται εναντίον της νέας τυραννίας και καθημερινά δίνουν τις δικές τους μάχες αναμένουν και το δικό μας αγώνα για να ενωθούν μαζί του, η Ελλάδα οφείλει να σταθεί και πάλι φάρος ευψυχίας, ανδρείας και αρετής, όπως πάντα έκανε στην χιλιόχρονη ιστορία της.

Ας γίνουμε εμείς και πάλι αυτό το παράδειγμα, το χρωστάμε στους προγόνους μας, το απαιτούν οι απόγονοί μας, ας δώσουμε και πάλι στον Έλληνα Λόγο τον λόγο και ας τον κάνουμε ασπίδα στα πυρά του νέου τυράννου.


Αργύρης Καραβούλιας
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου